Notícia de Ràdio Altiplà

1 de cada 2 habitants del petit municipi de l'Alta Anoia, Sant Martí Sesgueioles, aquest diumenge 25 d'abril ha decidit sortir al carrer i anar a votar a la consulta sobiranista que s'organitzava al seu municipi. Així, amb una participació oficial del 55.6%, més del doble de l'índex de participació general de Catalunya, Sant Martí Sesgueioles ha registrat la participació més alta de la comarca de l'Anoia i 1 dels 10 primers municipis de Catalunya.

Amb un cens de 304 electors, els resultats s'han posicionat principalment amb el SI, obtenint un 88,2% dels vots, mentre que 5.3% del votants s'han inclinat pel NO i 6.5% en blanc.

Des de la plataforma "Sesgueioles Decideix", s'ha mostrat molt satisfeta de la participació obtinguda. Les seves paraules han sigut d'agraïment envers a tots els veïns que han votat i que han participat a totes les activitats preparades al llarg del dia. Els voluntaris opinen que els processos d'informació propers i àgils que es poden dur a terme en un municipi petit són claus per incentivar la participació de la gran majoria dels veïns, sigui quina sigui la seva opció de vot.


0 comentarios to "Notícia de Ràdio Altiplà"

Aquest bloc és...

La pàgina web creada per a coordinar el treball dels voluntaris que promouran la consulta per a la independència a Sant Martí Sesgueioles i per informar a tots els habitants del municipi.

Twitter

Followers